+(373)69 214 434 / 022 539 602 | E-mail: info@lifedental.md

Siguranța pacientului la consultația medicului dentist

Siguranța pacientului la consultația medicului dentist

Atunci când vizitați un cabinet stomatologic, nu numai posibilele dureri, dar apare și întrebarea dacă dentistul poate avea boli infecțioase.

Pentru a nu vă teme de infecții, este suficient să verificați respectarea regulilor de bază ale asepsiei și antisepticelor de către un specialist.

 

Primul lucru de reținut este faptul că șervețele, cupele, măștile, mănușile pot fi de unică folosință! Și, bineînțeles, toate obiectele pe care medicul le manipulează direct în cavitatea orală a pacientului ar trebui să fie folosite o singură dată: ejectoare de salivă, perii, tampoane. Este clar că, după o singură utilizare, medicul nu poate arunca seringile speciale. Cu toate acestea, înainte de a trata un pacient nou, seringile trebuie dezinfectate.

 Ce puteți face în acest caz? Cel puțin, să abordați pentru ca toate instrumentele și echipamentele utilizate în timpul tratamentului să fie sterile.

 Și, bineînțeles, trebuie să fiți întotdeauna siguri în medicul dvs., în profesionalismul și competența sa. Doar cu această abordare nu o să riscați sănătatea dvs., amintiți-vă de acest lucru atunci când alegeți o clinică!

Siguranța pacientului este una dintre sarcinile prioritare ale clinicilor noastre! Pentru a o asigura, sunt utilizate cele mai moderne mijloace și tehnologii, prin urmare, aceasta în timpul tratamentului este garantată! Facem tot posibilul pentru ca pacienții să se simtă in siguranță pentru sănătatea lor!

The materials on this page are for information purposes and are intended for educational purposes.

Website visitors should not use them as medical recommendations. Determining the diagnosis and choosing the treatment methods remains the exclusive prerogative of your doctor!

«Life Dental Clinic» is not responsible for the possible negative consequences that arise from the use of the information posted on lifedental.md

LEAVE A REVIEW