+(373)69 214 434 / 022 539 602 | E-mail: info@lifedental.md

Siguranța pacientului la consultația medicului dentist

Siguranța pacientului la consultația medicului dentist

Atunci când vizitați un cabinet stomatologic, nu numai posibilele dureri, dar apare și întrebarea dacă dentistul poate avea boli infecțioase.

Pentru a nu vă teme de infecții, este suficient să verificați respectarea regulilor de bază ale asepsei și antisepticelor de către un specialist.

 

Primul lucru de reținut este faptul că cupele, șervețele, măștile, mănușile pot fi de unică folosință! Și, bineînțeles, toate obiectele pe care medicul le manipulează direct în cavitatea orală a pacientului ar trebui să fie folosite o singură dată: ejectoare de salivă, perii, tampoane. Este clar că, după o singură utilizare, medicul nu poate arunca seringile speciale. Cu toate acestea, înainte de a trata un pacient nou, seringile trebuie dezinfectate.

 Ce puteți face in acest caz?  Cel puțin, să abordați pentru ca toate instrumentele și echipamentele utilizate în timpul tratamentului să fie sterile.

 Și, bineînțeles, trebuie să fii întotdeauna sigur în medicul tău, în profesionalismul și competența sa. Doar cu această abordare nu riscați sănătatea dvs., amintiți-vă acest lucru atunci când alegeți o clinică!

Siguranța pacientului este una dintre sarcinile prioritare ale clinicilor noastre!  Pentru a o asigura, sunt utilizate cele mai moderne mijloace și tehnologii, prin urmare, să garantezi siguranța în timpul tratamentului! Facem tot posibilul pentru ca pacienții să se simtă in siguranță pentru sănatatea lor!

I materiali di questa pagina sono a scopo informativo e sono intesi a scopo didattico.

I visitatori del sito Web non devono usarli come raccomandazioni mediche. Determinare la diagnosi e scegliere i metodi di trattamento rimane una prerogativa esclusiva del medico!

«Life Dental Clinic» non è responsabile per le possibili conseguenze negative derivanti dall'uso delle informazioni pubblicate su lifedental.md

LASCIA UNA RECENSIONE