+(373)69 214 434 / 022 539 602 | E-mail: info@lifedental.md
Il blog

Tehnologii moderne de albire dentară în 40 de minute la stomatolog

Albirea dentară profesională în cabinet

Procedura de albire a dinților este unul dintre cele mai solicitate tratamente de estetică dentară de către persoanele care își doresc un zâmbet mai luminos și mai strălucitor imediat. În plus, este dovedit de studii științifice faptul că dinții albi cresc încrederea în sine.

Boala Parodontală

Cunoscută și boala dinților sănătoși, Parodontoza este o afecțiune cronică, de tip inflamator a structurilor de susținere a dinților în alveolă, care, netratată la timp, poate reprezenta principala cauză a pierderii dinților.

 

Măseaua de minte. Despre extracție molar de minte, tratament și recuperare

 Pentru a evita complicațiile este important să știi dacă măseaua de minte trebuie extrasă sau nu, ce complicații pot să apară dacă ignori anumite simptome, ce presupune o operație de extracție și cum te recuperezi după o astfel de intervenție:

Tratamentul ortodontic fără brackeți (cu alignere)

Ortodonția sau ortopedia dento-facială reprezintă acea specialitate a medicinei dentare prin care sunt tratate anomaliile dento-maxilare (lipsa de aliniere a dinților, rotațiile dentare, incongruența – nepotrivirea celor două arcade dentare, malocluzia dentară – mușcătura incorectă).

IMPLANTUL ZIGOMATIC - SOLUȚIA REABILITĂRILOR DENTARE COMPLICATE

Cu siguranță nimeni nu își dorește să ajungă în situația în care să aibă nevoie de intervenții chirurgicale pentru aplicarea implanturilor dentare, dar uneori acestea sunt necesare.

PLASMOLIFTING

Procedură stomatologică de ultimă generaţie

Scopul metodei date este nu doar tratarea proceselor inflamatorii ale parodontitului, ci și declanșarea proceselor naturale de restabilire a culorii, formei și structurii țesuturilor gingivale și prevenirea pierderii consistenței țesutului osos.

ALBIRE DENTARĂ PROFESIONALĂ

ALBIREA DENTARĂ PROFESIONALĂ 
 
🔺️Ne bucurăm să vă anunțăm că avem un nou membru în cadrul clinicii noastre: FLASH WHITE SMILE CALITATEA GERMANĂ - LAMPA DE ALBIRE CU ULTRAVIOLET.

SĂNĂTATEA DINȚILOR COPIILOR

Pentru a oferi copiilor noștri o sănătate orală cât mai bună este necesar să prevenim eventualele afecțiuni, chiar de la cea mai fragedă vârstă, respectând câteva măsuri simple și accesibile: igiena buco-dentară, igiena alimentației, fluorizarea, sigilarea fisurilor și fosetelor, tratamentul cariilor incipiente la copii.

CORONAVIRUS (COVID-19)

 Câteva sfaturi utile privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)

I materiali di questa pagina sono a scopo informativo e sono intesi a scopo didattico.

I visitatori del sito Web non devono usarli come raccomandazioni mediche. Determinare la diagnosi e scegliere i metodi di trattamento rimane una prerogativa esclusiva del medico!

«Life Dental Clinic» non è responsabile per le possibili conseguenze negative derivanti dall'uso delle informazioni pubblicate su lifedental.md

LASCIA UNA RECENSIONE