+(373)69 214 434 / 022 539 602 | E-mail: info@lifedental.md
Aparat dentar | Ortodontia
 Aparat dentar in Chisinau | Ortodonția pentru copii și adulți

Aparat dentar in Chisinau | Ortodonția pentru copii și adulți

Aparat dentar

Primii dinți sunt extrem de importanți pentru dezvoltarea favorabilă a copilului.

O dentiție sănătoasă la un adult este formată încă din copilărie. Dinții din lapte nu sunt copii exacte ale celor permanenți, dar au anumite trăsături anatomice care afectează semnificativ tratamentul lor. Primii dinți sunt extrem de importanți pentru dezvoltarea favorabilă a copilului și erupția dentară. Din acest motiv, nu trebuie să fie neglijați doar pentru că oricum vor cădea mai devreme sau mai târziu.

De la o vârstă fragedă, copilul trebuie învățat să practice o igienă de înaltă calitate și adecvată, precum și să viziteze o clinică stomatologică. Vizitarea medicului dentist numai atunci când există durere nu este abordarea corectă, deoarece o astfel de abordare poate provoca frică și dezgust față de stomatologi. Din acest motiv, sfătuim toți părinții să efectueze vizite la clinică încă din primii ani ai copilului, chiar dacă nu are senzații neplăcute în gură. Primele ședințe pentru copii pot fi ca un fel de joc, în urma cărora bebelușul poate avea ușor încredere în medic și, cel mai important, îl poate vedea ca fiind cel mai bun prieten al său. Datorită acesteia, copilului îi va fi mai ușor să învețe igiena dentară, precum și să găsească la timp locurile cu carie sau orice alte anomalii a dinților.

În ciuda numărului suficient de boli dentare, există tratament și soluție pentru orice caz, dar există încă unele zone ale dinților care sunt mai susceptibile la îmbolnăvire. Ele reprezintă fisurile și găurile de pe molarii temporari, premolari și molarii permanenți. Dacă abordați această problemă la timp și plombați dinții imediat după erupție, atunci probabilitatea apariției cariilor este redusă și este posibil de ajuns la vârsta adultă fără a forma carii. Adesea, pentru ermetizare se folosește un strat subțire de material compozit lichid la fisurile și gropile dentare, ceea ce previne perfect expunerea acestora la cavitatea bucală.

Este important de reținut că în timpul dezvoltării mușcăturii dentare de lapte, pot apărea primele simptome ale anomaliilor dento-maxilare, care, ca urmare, se intensifică odată cu formarea mușcăturii. Pentru astfel de cazuri, sunt fabricate aparate ortodontice mobilizabile, care sunt recomandate să fie purtate numai noaptea. Dispozitivul va ghida în mod eficient dezvoltarea maxilarilor și a dinților în direcția corectă. Cu cât acest lucru se face mai devreme, cu atât mai repede va fi corectată anomalia, iar copilului îi va fi mult mai ușor să tolereze tratamentul. În medie, durata de purtare a unui astfel de dispozitiv este de aproximativ doi ani. Sunt realizate din acrilic, dar dorințele specifice ale copilului sunt, de asemenea, luate în considerare.

În plus față de dispozitivul de corecție a mușcăturilor pe timp de noapte prezentat mai sus, există brecheți bine cunoscute, acestea pot fi metalice, ceramice și din safir. Instrumentele ortodontice fixe sunt recomandate atât adulților, cât și copiilor numai atunci când toți dinții sunt deja prezenți pe arcada dentară. Astfel, instalarea aparatelor dentare poate fi realizată din adolescență până la vârsta a treia. Durata medie a purtării aparatelor dentare este de 2 ani.

Brecheti in Chisinau

Clinica noastră stomatologică este încântată să ofere serviciile de înaltă calitate a medicilor ortodonți care vor instala cele mai frumoase, de înaltă calitate și eficiente aparate dentare din întregul oraș Chișinău. Vă vom selecta cu plăcere aparatul în funcție de preferințele și dorințele dvs. personale. Cei mai buni specialiști din domeniu vă vor oferi aparate dentare pentru copii și adulți la cele mai atractive prețuri din Moldova.

În concluzie, merită de menționat următoarele, pentru a obține mușcătură, dinți și zâmbete ideale, fiecare trebuie să monitorizeze dezvoltarea dentiției încă din copilărie și să efectueze toate procedurile necesare la timp. Aceste proceduri includ atât serviciile stomatologilor convenționali, cât și ale ortodonților. Nu uitați că o vizită la clinica stomatologică ar trebui să aibă loc la fiecare șase luni pentru a preveni imediat caria, a observa orice anomalii dentare și, dacă este necesar, de a instala aparate dentare la timp, cu stomatologie LifeDental din Chișinău, dinții dvs. vor fi întotdeauna sănătoși.

Materialele de pe această pagină au caracter informativ și sunt destinate scopurilor educaționale.

Vizitatorii site-urilor web nu trebuie să le utilizeze ca recomandări medicale. Determinarea diagnosticului și alegerea metodelor de tratament rămâne prerogativa exclusivă a medicului dumneavoastră!

«Life Dental Clinic» nu este responsabil pentru posibilele consecințe negative care apar din utilizarea informațiilor postate pe lifedental.md

LĂSAȚI O RECENZIE