+(373)69 214 434 / 022 539 602 | E-mail: info@lifedental.md
Tomografie computerizată CBCT
Tomografie computerizată CBCT

Tomografie computerizată CBCT

Tomografie computerizată CBCT

Radiodiagnosticul reprezintă etapa de vizualizarea și studiere a radiografiilor dentare.

Pe baza acestora se stabilește diagnoza și planul de tratare. În cadrul acestei etape, pacientului îi sunt explicate imaginile radiologice și este ajutat să înțeleagă afecțiunea sa.

În ultimii ani, radiologia digitală s-a dezvoltat foarte mult ajungând să ofere informații mult mai complexe decât radiologia analogică (pe film). Totodată, doza de radiație prin acest procedeu a scăzut cu peste 90% și se evită astfel atât expunerile prelungite la razele X, cât și substanțele chimice utilizate în radiologia analogică.

Interpretarea unui film radiologic necesită o serie de cunoștințe atât teoretice referitoare la anatomia locală, cât și experiență practică clinică, care ajută medicul să anticipeze evoluția afecțiunii.

La baza oricărui tratament stomatologic de calitate stă cel puțin o radiografie dentară digitală. Prin competențele în radiologie stomatologică ale personalului nostru, avem posibilitatea de a interpreta orice radiografie dentară și a stabilii un diagnostic corect în stomatologia din Chișnău Lifedental.

Materialele de pe această pagină au caracter informativ și sunt destinate scopurilor educaționale.

Vizitatorii site-urilor web nu trebuie să le utilizeze ca recomandări medicale. Determinarea diagnosticului și alegerea metodelor de tratament rămâne prerogativa exclusivă a medicului dumneavoastră!

«Life Dental Clinic» nu este responsabil pentru posibilele consecințe negative care apar din utilizarea informațiilor postate pe lifedental.md

LĂSAȚI O RECENZIE