+(373)69 214 434 / 022 539 602 | E-mail: info@lifedental.md
Specialiștii
Ruslan Pidghirnea

Ruslan Pidghirnea

 
Fondatorul clinicii

Salutări! Sunt fondatorul și șeful clinicii stomatologice „Life Dental”.

Totul a început în anul 2005, când am absolvit Universitatea de Stat de Medicină și Farmacologie "Nicolae  Testemițanu" din Republica Moldova. Din acele vremuri planificam treptat, pas cu pas posibilitatea pentru a dezvolta o proprie clinică stomatologică, cu un mediu prietenos și cu oameni profesioniști, unde fiecare pacient se va simți în siguranță, va pleca satisfăcut de rezultat și cu dorința de a se reîntoarce la noi încontinuu. Sunt  pasionat de meseria mea, și pot spune cu exactitate că dezvoltarea cu succes a clinicii este OBICEIUL MEU! 

Suntem o echipă tânără, bine pregătită, cu o experiență de mai mulți ani, profesioniști în domeniu, muncitori, prietenoși și uniți. 

Lucrăm neâncetat cu gândul că mîine  va fi  mai bine și în continuare familia noastră se va majora. O să ne dezvoltăm cu mare străduință  să fim mai mulți, sa devenim mai buni  pentru pacienții, care au încredere în noi zi de zi.

NOI SUNTEM - „Life Dental” - și ușile noastre sunt deschise pentru fiecare dintre voi!

Specialiștii clinicii

Dumitru Bodean

Dumitru Bodean

Medic stomatolog generalist
Ana Cojocaru

Ana Cojocaru

Medic stomatolog ortodont
Natalia Panfile

Natalia Panfile

Asistentă
Maria Bulmaga

Maria Bulmaga

Asistentă
Maria Ceban

Maria Ceban

Recepționistă
Doina Ivasko

Doina Ivasko

Manager

 

Materialele de pe această pagină au caracter informativ și sunt destinate scopurilor educaționale.

Vizitatorii site-urilor web nu trebuie să le utilizeze ca recomandări medicale. Determinarea diagnosticului și alegerea metodelor de tratament rămâne prerogativa exclusivă a medicului dumneavoastră!

«Life Dental Clinic» nu este responsabil pentru posibilele consecințe negative care apar din utilizarea informațiilor postate pe lifedental.md

LĂSAȚI O RECENZIE