+(373)69 214 434 / 022 539 602 | E-mail: info@lifedental.md
Protetică/ortopedie
Protetică/ortopedie

Protetică/ortopedie

Protetică/ortopedie

Protezele dentare - restaurarea eficientă și înlocuirea de înaltă calitate a coroanelor dentare deteriorate.

Cauzele deteriorării pot fi o varietate de factori, dar cariile sunt una dintre cele mai frecvente. Când un dinte se descompune și mai târziu este îndepărtat, rămâne un spațiu complet gol pe arcadă, care permite ca dinții vecini să se miște și să se răstoarne în gaura liberă. În plus, dinții antagoniști au adesea tendința de a erupe anume în acel spațiu gol. Astfel, treptat, dar sigur, aceste tipuri de migrații ale dinților provoacă o serie de blocaje semnificative în timpul mesei și al mestecării. În timp, acest lucru poate duce la deteriorarea articulației temporo-mandibulare, ceea ce va provoca un număr semnificativ de simptome dureroase.

Acei dinți care sunt lângă partea edentată își expun treptat rădăcina, provocând pierdere osoasă rapidă. După aceea, începe deteriorarea a multor zone importante ale cavității bucale. Această aliniere a evenimentelor duc spre căi de tratament destul de complexe și dificile care necesită o mulțime de resurse, atât financiare, cât și temporale.

Pentru a rezolva această problemă, în stomatologie, este utilizat un serviciu precum proteza. Stomatologii calificați instalează proteze dentare, eliminând orice disconfort. Protetica dentară în Moldova, precum și în alte țări, include: coroane și fațete ceramice, punți, precum și proteze acrilice parțial și complet mobile. Pentru a efectua o astfel de operație, aveți nevoie de cei mai buni și dovediți specialiști cu suficientă experiență, precum și cu un bagaj de cunoștințe teoretice. Astfel de specialiști avem la clinica noastră și, prin urmare, fiecare dintre ei are sute de clienți mulțumiți și recunoscători care au scăpat de problemele dentare.

Protezele dentare, atât în ​​Chișinău, cât și în orice alte orașe, necesită mult timp. De aceea, vă recomandăm să aveți răbdare, sănătate și să abordați în mod responsabil protezele dentare care vă vor permite să vă întoarceți la modul de viață normal.
Alegeți doar ce e mai bun cu cea mai bună clinică stomatologică din Chișinău Life Dental!

Materialele de pe această pagină au caracter informativ și sunt destinate scopurilor educaționale.

Vizitatorii site-urilor web nu trebuie să le utilizeze ca recomandări medicale. Determinarea diagnosticului și alegerea metodelor de tratament rămâne prerogativa exclusivă a medicului dumneavoastră!

«Life Dental Clinic» nu este responsabil pentru posibilele consecințe negative care apar din utilizarea informațiilor postate pe lifedental.md

LĂSAȚI O RECENZIE