+(373)69 214 434 / 022 539 602 | E-mail: info@lifedental.md
Chirurgie orală
Chirurgie orală

Chirurgie orală

Chirurgie orala

Chirurgia orală răspunde de eliminarea unei largi varietăți de boli dentare.

Cele mai frecvente proceduri terapeutice din cabinetul stomatologului sunt îndepărtarea resturilor dentare, îndepărtarea molarilor de minte superiori și inferiori, îndepărtarea chisturilor, îndepărtarea rădăcinilor și adăugarea de os sintetic în locul defectelor care rezultă în urma extracției dentare/odontectomiei/chistectomiei. 

E de remarcat faptul că intervenția chirurgicală necesită o pregătire preliminară și amănunțită, deoarece astfel de proceduri pot provoca o serie de riscuri. Din acest motiv, chirurgia orală nu trebuie considerată o operație de rutină. Absolut orice operație necesită anestezie tronculară locală sau periferică și, din acest motiv, fiecare medic trebuie să se familiarizeze cu istoricul medical al pacientului său. Anestezia generală este considerată destul de riscantă, prin urmare ar trebui să se concluzioneze că fiecare medic trebuie să efectueze tratamentul în cât mai eficient mod posibil și să nu abuzeze de o astfel de anestezie.

După operație, există o perioadă de vindecare a cavității bucale cu durate complet diferite. Vindecarea poate dura de la o săptămână până la câteva luni, în funcție de complexitatea intervenției. Aici, medicul stomatolog are dreptul să stabilească necesitatea tratamentului cu antibiotice, începând de la starea generală a pacientului până la complexitatea operației. Iar clientul, la rândul său, trebuie să urmeze toate instrucțiunile medicului pentru a preveni complicațiile postoperatorii, care pot duce la consecințe extrem de neplăcute.

Astfel, dacă doriți să scoateți un molar de minte în Chișinău sau să utilizați orice alte intervenții chirurgicale, clinica stomatologica Life Dental este pregătită să ofere aceste servicii la cele mai accesibile prețuri, oferindu-vă o garanție pentru toată munca depusă. Indiferent de procedura pe care doriți să o alegeți, chiar și extracția unui molar de minte, sau a tuturor dinților, specialiștii noștri extrem de profesioniști vor face față oricărei sarcini cu succes.

Materialele de pe această pagină au caracter informativ și sunt destinate scopurilor educaționale.

Vizitatorii site-urilor web nu trebuie să le utilizeze ca recomandări medicale. Determinarea diagnosticului și alegerea metodelor de tratament rămâne prerogativa exclusivă a medicului dumneavoastră!

«Life Dental Clinic» nu este responsabil pentru posibilele consecințe negative care apar din utilizarea informațiilor postate pe lifedental.md

LĂSAȚI O RECENZIE