+(373)69 214 434 / 022 539 602 | E-mail: info@lifedental.md
Parodontologie
Parodontologie

Parodontologie

Parodontologie

Boala parodontală este una dintre cele mai frecvente boli stomatologice, pe lângă carii.

Boala implică afectarea inflamatorie cronica a țesuturilor de susținere a dinților, cu o pierdere treptată a înălțimii osoase și mobilitate crescută a dinților. În cazul în care tratamentul este întârziat, din păcate, poate avea loc pierderea dinților. Primul semn vizibil este retracția gingivală, dar atunci când are loc acest proces, partea osului care este responsabilă pentru susținerea dintelui slăbește și nu mai funcționează.

Recent, pacienți tineri chiar și de 20 de ani vin adesea la dentist cu boli parodontale. Cauzele unei astfel de boli pot fi complet diferite, poate fi influențată atât de factorul genetic, cât și de cel funcțional. Este important să rețineți că boala parodontală se poate opri și rămâne latentă pentru o lungă perioadă. În acest caz, este necesar să contactați imediat un medic stomatolog și să efectuați diagnosticare printr-o radiografie digitală.

Din acest moment ar trebui să se efectueze igiena dentară profesională și, desigur, tratamentul, care poate fi sub forma utilizării obișnuite a soluțiilor de antibiotice, sub forma imobilizării dinților, sub forma tratamentului gingiilor prin sistemul Vector și, desigur, sub formă de chirurgie parodontală. Dacă boala este ignorată, aceasta poate duce la complicații grave care vor afecta starea generală a corpului.

Dacă clientul cere totuși ajutor la timp, atunci specialiștii tratează imediat zona, oferind cavității bucale estetică și funcționalitate. Astăzi, parodontologia a fost adusă la un nivel de calitate înaltă, ceea ce garantează siguranță, fiabilitate, eficiență și lipsă de durere în timpul procedurii.

Dar pentru a efectua un tratament de înaltă calitate al gingiilor, trebuie să vă adresați exclusiv profesioniștilor care au experiență și cunoștințe teoretice. Numai în așa mod puteți rezolva problema, fie permanent, fie pentru o lungă perioadă. Clinica stomatologică Life Dental oferă o gamă largă de servicii, inclusiv tratament parodontologic. Am adunat cei mai buni specialiști din Chișinău, care vor învinge rapid și eficient boala parodontală.

Alegeți doar clinici de înaltă calitate, dinții dvs. vă vor mulțumi!

Materialele de pe această pagină au caracter informativ și sunt destinate scopurilor educaționale.

Vizitatorii site-urilor web nu trebuie să le utilizeze ca recomandări medicale. Determinarea diagnosticului și alegerea metodelor de tratament rămâne prerogativa exclusivă a medicului dumneavoastră!

«Life Dental Clinic» nu este responsabil pentru posibilele consecințe negative care apar din utilizarea informațiilor postate pe lifedental.md

LĂSAȚI O RECENZIE