+(373)69 214 434 / 022 539 602 | E-mail: info@lifedental.md

Stomatologie pediatrică

Stomatologie pediatrică

Stomatologie pediatrică

de la 5 €

Stomatologie pediatrică în Chișinău - oferiți copilului dvs. cea mai bună stomatologie!

Copilul nu este o versiune în miniatură a unui adult. Acest punct este unul dintre cele mai importante în studiul procedurilor dentare ale copiilor. Fiecare copil este diferit în ceea ce privește comportamentul său, componentele emoționale și multe alte lucruri care sunt extrem de diferite de adulți. Copilul percepe durerea într-o formă complet diferită, iar acțiunea medicului dentist pediatric, efectuată sub o formă mai ascuțită și mai dură, poate fi percepută de copil ca o agresiune. La rândul ei, ea provoacă nu numai o reacție negativă și de panică, ci o teamă puternică și o fobie în ceea ce privește clinica stomatologică pentru copii.

Acei părinți care încă își intimidează copilul prin vizita la dentist contribuie inconștient la formarea fricii și a urii copiilor față de medicii stomatologi. Cel mai adesea, astfel de părinți îi sperie cu injecția mare, pe care copilul o va primi pentru comportament său rău. Din cauza unor astfel de amenințări, mulți copii mici și adolescenți refuză să viziteze dentistul, iar stomatologia pediatrică devine un loc înfricoșător și periculos pentru ei. Cel mai rău lucru aici este că copilul poate să nu-și anunțe părinții despre durerea de dinți și să o sufere doar pentru a nu merge la „medicul cu injecție”. La rândul său, acest lucru poate duce la probleme dentare grave.

Pentru ca timpul petrecut de către fiecare client mic să fie cât mai plăcut și distractiv, clinica noastră stomatologică pentru copii transformă o vizită la un medic pediatru într-un joc. Cei mai amabili și mai amuzanți stomatologi din Chișinău fac cunoștință cu micul vizitator și creează o atmosferă plăcută și ușoară. Anume această abordare este cea care garantează o vizită planificată la o clinică stomatologică pentru copii, să fie fără frică frenetică și atacuri de panică din cauza un tip într-o haină albă.

Stomatologia din orașul Chișinău Life Dental și-a deschis porțile pentru toți copiii și a stabilit un obiectiv ce constă nu numai în a trata bolile de care suferă clienții tineri, ci și pentru a preda regulile importantei și interesantei igiene orale cât și regulile de nutriție. Nu uitați că dinții sănătoși sunt pregătiți încă din copilărie, din acest motiv, cu cât mai mult copilul își dă seama de importanța sănătății și frumuseții dinților, cu atât va deveni mai motivat.

Stomatologii noștri pediatri recomandă de adus copii la o programare începând la vârsta de doi ani. În această perioadă bebelușul își poate imagina cu ușurință toate procesele sub forma unui joc, ceea ce va duce 100% la plăcerea acestuia de a vizita stomatologia pentru copii. După ce medicul a obținut respectul și încrederea clientului, acesta merge direct la tratament. Dacă vizitatorul nostru vine cu caz de carii simple sau complexe, atunci tratamentul poate fi efectuat cu sau fără anestezie. Pe lângă plombare, medicul pediatru poate efectua fluorizare, ceea ce va întări semnificativ smalțul și va preveni o serie de boli dentare.

De remarcat faptul că, dacă în timpul dezvoltării copilului există anomalii care necesită imediat intervenția ortodontului, atunci este necesar un tratament special.
În general, lucrul cu copiii de orice vârstă este destul de ușor, plăcut și distractiv dacă un specialist care iubește cu adevărat copiii este implicat în asta. De aceea, merită să luați o abordare extrem de serioasă atât în alegerea stomatologiei pediatrice din Chișinău, cât și în alegerea stomatologului pediatric.

Clinica stomatologica Life Dental este gata să ofere cele mai plăcute și confortabile servicii ale unui medic stomatolog pediatru care va fi îndrăgit de orice copil. În câteva minute, profesioniștii noștri vor găsi o abordare a copilului dvs., îi vor crea propria lui lume magică și îl vor convinge că medicul dentist nu este un tip rău, ci unul bun.
Oferiți copilului dvs. cea mai bună stomatologie pediatrică din Chișinău la Life Dental!

Materialele de pe această pagină au caracter informativ și sunt destinate scopurilor educaționale.

Vizitatorii site-urilor web nu trebuie să le utilizeze ca recomandări medicale. Determinarea diagnosticului și alegerea metodelor de tratament rămâne prerogativa exclusivă a medicului dumneavoastră!

«Life Dental Clinic» nu este responsabil pentru posibilele consecințe negative care apar din utilizarea informațiilor postate pe lifedental.md

LĂSAȚI O RECENZIE