+(373)69 214 434 / 022 539 602 | E-mail: info@lifedental.md
Stomatologie pediatrică
Stomatologie pediatrica

Stomatologie pediatrica

Stomatologie pediatrica

Stomatologie pediatrică in Chisinau - oferiti copilului dvs. cea mai buna stomatologie!

Copilul nu este o versiune in miniatura a unui adult. Acest punct este unul dintre cele mai importante in studiul procedurilor dentare ale copiilor. Fiecare copil este diferit în ceea ce priveste comportamentul sau, componentele emotionale si multe alte lucruri care sunt extrem de diferite de adulti. Copilul percepe durerea intr-o formă complet diferita, iar acțiunea medicului dentist pediatric, efectuata sub o formă mai ascutita si mai dura, poate fi perceputa de copil ca o agresiune. La randul ei, ea provoaca nu numai o reacție negativa si de panica, ci o teama puternica si o fobie in ceea ce privește clinica stomatologica pentru copii.

Acei părinți care inca isi intimideaza copilul prin vizita la dentist contribuie inconștient la formarea fricii și a urii copiilor fata de medicii stomatologi. Cel mai adesea, astfel de părinți ii sperie cu injectia mare, pe care copilul o va primi pentru comportament sau rau. Din cauza unor astfel de amenintari, multi copii mici si adolescenti refuza sa viziteze dentistul, iar stomatologia pediatrica devine un loc infricosator si periculos pentru ei. Cel mai rau lucru aici este ca copilul poate să nu-și anunte parintii despre durerea de dinti si sa o sufere doar pentru a nu merge la „medicul cu injectie”. La randul sau, acest lucru poate duce la probleme dentare grave.

Pentru ca timpul petrecut de catre fiecare client mic sa fie cat mai placut și distractiv, clinica noastra stomatologica pentru copii transformă o vizita la un medic pediatru intr-un joc. Cei mai amabili si mai amuzanți stomatologi din Chisinau fac cunostinta cu micul vizitator si creeaza o atmosfera placuta si usoara. Anume aceasta abordare este cea care garantează o vizita planificata la o clinica stomatologica pentru copii, să fie fara frica frenetica si atacuri de panica din cauza un tip într-o hainaă alba.

Stomatologia din orasul Chișinau Life Dental și-a deschis porțile pentru toti copiii și a stabilit un obiectiv ce constă nu numai in a trata bolile de care sufera clientii tineri, ci si pentru a preda regulile importantei si interesantei igiene orale cat si regulile de nutritie. Nu uitați ca dintii sanatosi sunt pregatiti inca din copilarie, din acest motiv, cu cat mai mult copilul isi da seama de importanța sanatatii si frumuseții dintilor, cu atat va deveni mai motivat.

Stomatologii nostri pediatri recomanda de adus copii la o programare incepand la vârsta de doi ani. In această perioada bebelușul Isi poate imagina cu ușurinta toate procesele sub forma unui joc, ceea ce va duce 100% la placerea acestuia de a vizita stomatologia pentru copii. Dupa ce medicul a obtinut respectul si increderea clientului, acesta merge direct la tratament. Daca vizitatorul nostru vine cu caz de carii simple sau complexe, atunci tratamentul poate fi efectuat cu sau fara anestezie. Pe langa plombare, medicul pediatru poate efectua fluorizare, ceea ce va intari semnificativ smaltul si va preveni o serie de boli dentare.

De remarcat faptul ca, daca in timpul dezvoltarii copilului exista anomalii care necesita imediat intervenția ortodontului, atunci este necesar un tratament special.
In general, lucrul cu copiii de orice varsta este destul de ușor, placut si distractiv daca un specialist care iubeste cu adevarat copiii este implicat in asta. De aceea, merita sa luati o abordare extrem de serioasa atat in alegerea stomatologiei pediatrice din Chisinau, cat si in alegerea stomatologului pediatric.

Clinica stomatologica Life Dental este gata să ofere cele mai plăcute și confortabile servicii ale unui medic stomatolog pediatru care va fi îndrăgit de orice copil. În câteva minute, profesioniștii noștri vor găsi o abordare a copilului dvs.,ii vor crea propria lui lume magică și îl vor convinge că medicul dentist nu este un tip rău, ci unul bun.
Oferiti copilului dvs. cea mai bună stomatologie pediatrică din Chisinau la Life Dental!

Materialele de pe această pagină au caracter informativ și sunt destinate scopurilor educaționale.

Vizitatorii site-urilor web nu trebuie să le utilizeze ca recomandări medicale. Determinarea diagnosticului și alegerea metodelor de tratament rămâne prerogativa exclusivă a medicului dumneavoastră!

«Life Dental Clinic» nu este responsabil pentru posibilele consecințe negative care apar din utilizarea informațiilor postate pe lifedental.md

LĂSAȚI O RECENZIE