+(373)69 214 434 / 022 539 602 | E-mail: info@lifedental.md
Plombe Dentare
Plombe Dentare - Odontologie in Chisinau

Plombe Dentare - Odontologie in Chisinau

Plombe Dentare

Odontologia este una dintre cele mai frecvente servicii stomatologice, deoarece include  tratamentul cariilor dentare.

Odontologia include tratamentul cariilor, durerilor de dinti, plombarii si igienei dentare. Caria dentara este cel mai frecvent motiv de vizita la un medic dentist, astfel, in Republica noastră mai mult de 70% dintre cetateni apeleaza la ajutor tocmai din cauza cariilor. Este important de mentionat faptul ca aceste carii pot provoca complicatii grave daca nu e solicitat la timp tratament de la profesionisti. De exemplu, daca aveti gasite carii pe un dinte, atunci aceasta poate duce la riscul de imbolnavire ale altor organe sau sisteme ale corpului dumneavoastra.

Cel mai frecvent motiv de vizita la dentist este durerea acuta cauzata de cariile dentare care au ajuns la nerv. Daca observati ca dintele sau chiar dintii au fost „atacati” de carii si nu consultati un medic la timp, dintele isi poate pierde vitalitatea. Pana in prezent, cauzele exacte ale cariilor nu au fost inca identificate, dar in ciuda acestui fapt, au fost expuse mai multe teorii. Astfel, factorii genetici si geografici pot afecta aparitia cariilor dentare, dar cei mai importanti factori sunt: ​​spalarea rara si slaba a dintilor, utilizarea unei periute de dinti de calitate proasta, lipsa utilizarii atei dentare si ignorarea clatirii gurii. Dar aici nu se poate sa nu remarcam faptul ca multe cazuri complexe apar din cauza vizitelor rare la dentist, care ar fi avut grija de plombat dintele la timp. Nu de uitat si de factorul alimentar, care duce la formarea timpurie a cariilor. Ar trebui de limitat consumul de dulciuri, deoarece acestea duc la cresterea numarul de bacterii daunatoare a gurii.

Odontologia este o solutie excelenta pentru a va restabili dintii printr-o mica interventie a medicului, care va va scuti de durere sau disconfort. Astfel, specialistii refac tesutul dentar folosind componente specifice extrem de asemanatoare cu smaltul, atat in ​​compozitie, cat si in aspect. Cele mai populare tratamente sunt restaurarea estetică și de bază a dinților. Uneori sunt necesare fatete ceramice daca dintii sunt crapați. Dar scopul principal al odontologiei este considerat a fi indepartarea tuturor daunelor, precum si restaurarea eficientă a dintilor, astfel incat clientii sa poata reveni la viata lor de zi cu zi fara a fi cu gandul la bolile dentare.

Servicii de plombare dentara in Chisinau

Clinica stomatologica Life Dental este gata sa ofere servicii de stomatologie extrem de profesionale pentru a va scuti cat mai curand posibil de senzatiile neplacute si pentru a va reda increderea. Specialistii selectati ai clinicii vă vor oferi o consultație gratuita si va vor discuta despre sanatatea dumneavoastra dentara. Iar chiar daca nu aveti probleme si toti dintii sunt sanatosi, atunci nu ar trebui sa ignorati vizitele programate la medicii stomatologi care va vor verifica din nou starea dintilor.

Este important de retinut ca fiecare dintre noi poate preveni cariile dentare. Pentru a face acest lucru, trebuie doar sa aveti o igienă dentara aprofundata, să limitati consumul anumitor produse si sa vizitati o clinica stomatologica la fiecare cateva luni. In caz contrar, va puteti confrunta cu necesitatea plombarilor dentare.

 

Materialele de pe această pagină au caracter informativ și sunt destinate scopurilor educaționale.

Vizitatorii site-urilor web nu trebuie să le utilizeze ca recomandări medicale. Determinarea diagnosticului și alegerea metodelor de tratament rămâne prerogativa exclusivă a medicului dumneavoastră!

«Life Dental Clinic» nu este responsabil pentru posibilele consecințe negative care apar din utilizarea informațiilor postate pe lifedental.md

LĂSAȚI O RECENZIE