+(373)69 214 434 / 022 539 602 | E-mail: info@lifedental.md

Odontologie

Odontologie

Odontologie

de la 20 €

Odontologia este una dintre cele mai frecvente servicii stomatologice, deoarece include  tratamentul cariilor dentare.

Odontologia include tratamentul cariilor, durerilor de dinți, plombării și igienei dentare. Caria dentară este cel mai frecvent motiv de vizită la un medic dentist, astfel, în Republica noastră mai mult de 70% dintre cetățeni apelează la ajutor tocmai din cauza cariilor. Este important de menționat faptul că aceste carii pot provoca complicații grave dacă nu e solicitat la timp tratament de la profesioniști. De exemplu, dacă aveți găsite carii pe un dinte, atunci aceasta poate duce la riscul de îmbolnăvire ale altor organe sau sisteme ale corpului dumneavoastră.

Cel mai frecvent motiv de vizită la dentist este durerea acută cauzată de cariile dentare care au ajuns la nerv. Dacă observați că dintele sau chiar dinții au fost „atacați” de carii și nu consultați un medic la timp, dintele își poate pierde vitalitatea. Până în prezent, cauzele exacte ale cariilor nu au fost încă identificate, dar în ciuda acestui fapt, au fost expuse mai multe teorii. Astfel, factorii genetici și geografici pot afecta apariția cariilor dentare, dar cei mai importanți factori sunt: ​​spălarea rară și slabă a dinților, utilizarea unei periuțe de dinți de calitate proastă, lipsa utilizării aței dentare și ignorarea clătirii gurii. Dar aici nu se poate să nu remarcăm faptul că multe cazuri complexe apar din cauza vizitelor rare la dentist, care ar fi avut grijă de plombat dintele la timp. Nu de uitat și de factorul alimentar, care duce la formarea timpurie a cariilor. Ar trebui de limitat consumul de dulciuri, deoarece acestea duc la creșterea numărul de bacterii dăunătoare a gurii.

Odontologia este o soluție excelentă pentru a vă restabili dinții printr-o mică intervenție a medicului, care vă va scuti de durere sau disconfort. Astfel, specialiștii refac țesutul dentar folosind componente specifice extrem de asemănătoare cu smalțul, atât în ​​compoziție, cât și în aspect. Cele mai populare tratamente sunt restaurarea estetică și de bază a dinților. Uneori sunt necesare fațete ceramice dacă dinții sunt crăpați. Dar scopul principal al odontologiei este considerat a fi îndepărtarea tuturor daunelor, precum și restaurarea eficientă a dinților, astfel încât clienții să poată reveni la viața lor de zi cu zi fără a fi cu gândul la bolile dentare.

Clinica stomatologică Life Dental este gata să ofere servicii de stomatologie extrem de profesionale pentru a vă scuti cât mai curând posibil de senzațiile neplăcute și pentru a vă reda încrederea. Specialiștii selectați ai clinicii vă vor oferi o consultație gratuită și vă vor discuta despre sănătatea dumneavoastră dentară. Iar chiar dacă nu aveți probleme și toți dinții sunt sănătoși, atunci nu ar trebui să ignorați vizitele programate la medicii stomatologi care vă vor verifica din nou starea dinților.

Este important de reținut că fiecare dintre noi poate preveni cariile dentare. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să aveți o igienă dentară aprofundată, să limitați consumul anumitor produse și să vizitați o clinică stomatologică la fiecare câteva luni. În caz contrar, vă puteți confrunta cu necesitatea plombărilor dentare.

 

Materialele de pe această pagină au caracter informativ și sunt destinate scopurilor educaționale.

Vizitatorii site-urilor web nu trebuie să le utilizeze ca recomandări medicale. Determinarea diagnosticului și alegerea metodelor de tratament rămâne prerogativa exclusivă a medicului dumneavoastră!

«Life Dental Clinic» nu este responsabil pentru posibilele consecințe negative care apar din utilizarea informațiilor postate pe lifedental.md

LĂSAȚI O RECENZIE