+(373)69 214 434 / 022 539 602 | E-mail: info@lifedental.md
ALBIRE DENTARĂ PROFESIONALĂ

ALBIRE DENTARĂ PROFESIONALĂ

ALBIREA DENTARĂ PROFESIONALĂ 
 
?️Ne bucurăm să vă anunțăm că avem un nou membru în cadrul clinicii noastre: FLASH WHITE SMILE CALITATEA GERMANĂ - LAMPA DE ALBIRE CU ULTRAVIOLET.

 

face site2a

Este o metodă modernă, mai puțin nocivă pentru dinți și gingii.
Sistem profesional pentru albirea dinților. Lampa Flash Whitening este cea mai recentă descoperire pentru albirea dinților, oferă toate tipurile de albire profesională a dinților.
 
?Studiile clinice au arătat că peste 90% dintre pacienți nu au nici un fel de sensibilitate, iar restul 10% sensibilitatea foarte scăzută.
Razele UV: nu sunt dăunătoare, expunerea are loc în condiții de maximă siguranță. Procedură sigură – gelul se încălzește numai până la temperatura corpului.
 
?️Rezultat rapid în timp de 45 de minute;
Lipsa influenței negative asupra gingiilor, membranei mucoase și smalțului;
Albirea dentară profesională se recomandă pacienților care au un smalț sănătos;
Nu se recomandă albirea dinților pacienților cu smalț subțire, friabil;
Nu se albesc dinții care au obturații fizionomice pe ei, materialul compozit nu se albește;
 
?Procedura de albire:
– după periaj și detartraj se izolează gingiile cu un silicon special care va crea o barieră de protecție împotriva gelului de albire;
– se aplică gel de albire peroxid de hidrogen
– se pornește lampa de albire, o ședință durează 15 minute, sunt necesare maxim 4 ședințe consecutive;
– se îndepărtează gelul de albire și bariera gingivală, se clătește cu apă călduță;
Procesul de albire dentară prin această metodă este finalizat în 7 zile, deoarece acțiunea peroxidului de hidrogen pătruns în smalț continuă asupra smalțului chiar dacă gelul a fost îndepărtat de pe dinți. În concluzie, putem spune că nuanța reală obținută în urma albirii dentare se va vedea peste o săptămână.
 
În acest interval de timp pacientului i se recomandă să consume lapte cald pentru a diminua sensibilitatea dentară care poate apărea.
?️Este contraindicat consumul de alimente sau băuturi colorate.
 
Culoarea obținută în urma albirii dentare poate fi păstrată până la 2 ani dacă pacientul respectă indicațiile medicului stomatolog. Fiecare produs de albire dentară are și o pastă de dinți care trebuie folosită o perioadă, indicată de medic după procedura de albire. Factorii nocivi care pot modifica tonul dinților în timp sunt: tutunul, cafeaua, cola în cantități mari, vinul roșu.
Înainte de albirea dentară se face detartraj cu ultrasunet și periaj profesional.

The materials on this page are for information purposes and are intended for educational purposes.

Website visitors should not use them as medical recommendations. Determining the diagnosis and choosing the treatment methods remains the exclusive prerogative of your doctor!

«Life Dental Clinic» is not responsible for the possible negative consequences that arise from the use of the information posted on lifedental.md

LEAVE A REVIEW