+(373)69 214 434 / 022 539 602 | E-mail: info@lifedental.md
6 BENEFICII ALE IMPLANTURILOR DENTARE

6 BENEFICII ALE IMPLANTURILOR DENTARE

 Indiferent dacă iei în considerare opțiunea de înlocuire a dinților cu implanturi dentare nu se poate nega faptul că acestea oferă cea mai bună soluție pentru dinții ireparabili sau cei lipsă. Deci, care sunt avantajele implanturilor dentare și de ce sunt o alegere atât de bună

 6 benef int

Cel mai apropiat lucru de dinții naturali, sănătoși

Implanturile dentare sunt puternice și stabile și nu numai că arată ca dinții naturali, ci și se simt și funcționează în același mod.

Soluție pe termen lung

Soluțiile de înlocuire a dinților, cum ar fi protezele și punțile convenționale au o durată de valabilitate de cel mult 5-10 ani înainte de a avea nevoie de înlocuire, în timp ce implanturile dentare pot avea nevoie de mici ajustări periodice cu potențialul să dureze mai mult de 40 de ani, dar cu condiția ca acestea să fie îngrijite în mod corespunzător.

Ajută la prevenirea pierderii osoase

Un dinte pierdut poate determina resorbția progresivă a osului care înconjura rădăcina acestuia și, în timp, acest lucru poate duce la pierderi osoase semnificative. Implanturile preiau rolul unei rădăcini de dinți și stimulează osul maxilarului menținându-l ferm și sănătos.

Păstrează structura facial

Lipsa dinților poate provoca deformarea formei maxilarului, prin urmare și trăsăturile fizionomice odată armonioase. Implanturile dentare ajută la păstrarea structurilor faciale care duc la o față mai plină și la un aspect mai tineresc.

Soluție permanentă

Spre deosebire de protezele care trebuie îndepărtate noaptea pentru curățare, implantul dentar rămâne în gură și nu într-o ceașcă noaptea. În plus, sunt eliminate din start grijile legate de alunecare și cădere asociate cu proteza dentară, iar îngrijirea implanturilor se face la fel ca pentru dinții naturali, prin periaj periodic și ață dentară.

Mai previzibil

Implanturile dentare au o rată bună a succesului, fiabilității și longevității și sunt adesea considerate un tratament mai previzibil decât alte reparații dentare sau tratamente de înlocuire, incluzând terapia canalului radicular, punțile convenționale și proteza dentară.

Clinica stomatologică  Life Dental este o clinică dedicată excelenței, muncii în echipă, dezvoltării personale și onestității pentru ca fiecare pacient în parte să beneficieze de îngrijirea dentară pe care o merită.

PROGRAMEAZĂ-TE PENTRU O CONSULTAȚIE GRATUITĂ!

Vrei să te asiguri că ești bine sau simți că ai probleme dentare? Vino la prima ta vizită la life Dental.

 

The materials on this page are for information purposes and are intended for educational purposes.

Website visitors should not use them as medical recommendations. Determining the diagnosis and choosing the treatment methods remains the exclusive prerogative of your doctor!

«Life Dental Clinic» is not responsible for the possible negative consequences that arise from the use of the information posted on lifedental.md

LEAVE A REVIEW